Σημειώσεις ενημέρωσης 4.21


Γεια σας Επικαλεστές,

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. Αν θυμάστε την περυσινή ενημέρωση που ακολούθησε την ενημέρωση της περιόδου προετοιμασίας (ναι, πέρασε μόλις ένας χρόνος, αλλά δείτε την πρόοδο που κάναμε!), οι αλλαγές μας ήταν πολύ συντηρητικές.

Όχι αυτήν τη φορά.

Αν και έχουμε κάνει πολλές περισσότερες αλλαγές στην περίοδο προετοιμασίας 2015 σε σχέση με το 2014, αυτήν τη φορά έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς περισσότερους «μοχλούς» με τους οποίους μπορούμε να ρυθμίσουμε το σχεδιασμό της όλης εμπειρίας. Με άλλα λόγια, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι πλέον έχουμε στη διάθεσή μας τους κατάλληλους διακόπτες που θα μας επιτρέψουν να ενισχύσουμε ή να αποδυναμώσουμε κάποιο στοιχείο αν φαίνεται υπερβολικά ισχυρό ή υπερβολικά αδύναμο, χωρίς να χρειάζεται πλέον να ανακαινίσουμε πλήρως τον κώδικα. Έχουμε αρχίσει και τα χάνουμε λίγο με τις παρομοιώσεις, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε.

Τέλος πάντων, με λίγα λόγια, αυτή η ενημέρωση σουλουπώνει λίγο τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και κάνει μερικά χριστουγεννιάτικα δωράκια σε αρκετούς ήρωες του League που έχουν μείνει ορφανοί. Σχετικά με τις αλλαγές στους μηχανισμούς: αν και είμαστε ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πρόοδο της περιόδου προετοιμασίας, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε ορισμένες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για να λύσουμε μερικά από τα ευρύτερα και πιο σημαντικά προβλήματα (τα διευρυνόμενα πλεονεκτήματα που δεν επιτρέπουν την ανατροπή ενός αγώνα, τη ροή του Χρυσού στην αρχή και στο μέσο του αγώνα, την ισορροπία στη ζούγκλα, τον Γουόργουικ). Το ξέρουμε ότι όλοι προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στη νέα περίοδο προετοιμασίας, για αυτό θα παρακολουθούμε το παιχνίδι από κοντά στο προσεχές χρονικό διάστημα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έχουμε νέους Γουόργουικ.

Σας παρακαλώ, όχι άλλους Γουόργουικ.